Тошко Йорданов се изказа след консултациите при президента:      

...
Тошко Йорданов се изказа след консултациите при президента:      
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Готови сме да предложим правителство с третия мандат

Тошко Йорданов се изрече след консултациите при президента:            

С президента обсъдихме проблемите пред страната и декларирахме нашата позиция кои неща са значими и кои закони би трябвало да се одобряват. Не сме безкритични към това, което двете парламентарни групи оферират, тъй като има неща по ПВУ, които ще са нездравословни за страната - акумулатори в Стара Загора, геотермална сила, някои неща, които предложиха през Закона за домашното принуждение е опит за прокарване на така наречен " джендър политики ". Ние сме срещу това, сподели след диалозите с президента Тошко Йорданов от „ ИТН “, представен от Българска национална телевизия.

" Ясно е, че отговорността и ключът за непоклатимост е в първите две политически партии. Хубаво е да има постоянно държавно управление, тъй като ще се опита да взема решение проблемите ", сподели още Йорданов.

Получава се нещо като болшинство от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ - те могат да образуват държавно управление. На това новосформиращо се болшинство ние сме съпротива, сподели още той.
Ако се стигне до трети мандат Има Такъв Народ са подготвени да предложат държавно управление и да поемат тази отговорност. Йорданов посочи, че не са водили диалози за кабинет с нито една от другите политически сили.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР